RH Motorsport - Chiptuning og motorsport tuning, effekt med resultater, brændstofbesparelse
  Ring tel. 23491244 for info eller tidsbestilling
Email : info@rh-motorsport.dk
Forside   Produkter   Prisliste   Nyheder   Kontakt data  
   

Tuning, OPTIMERING, BRÆNDSTOF BESPARELSE & MERE ...

Professionel Chiptuning og optimerings tuning for alle diesel and benzin motorer

Direkte fra producenten !


Chiptuning og programmerbar ECU

 

 
Chiptuning og Programmerbar ECU
Chiptuning
RH-Motorsport er danmarks førende specialister indenfor chiptuning af biler til gade og bane. Udover chiptuning af standard motorstyring har vi også stor erfaring i indkøring af programmerbare motorstyringer. Vi har arbejdet med motorstyringer fra alle førende producenter i verden. Speciel stor erfaring har vi med :
AEM, FMJ FFJ serie, Omex, Apexi, Pectel, Motec, Autronic, Haltech, VEMS, Megasquirt, Link og mange andre.

Vi kan tilbyde hjælp til montering og konfigurering af korrekt motorstyringssystem og brændstofsystem.

   
 
  ECU EPROM Gammeldags chiptuning med eprom, typisk på biler fra 1983-1996. Motorstyringens software udlæses med en EPROM brænder og hos seriøse tunere, bruges der EPROM emulator (vi har OLS16 og OLS300), således at der kan rettes i softwaren live i mens bilen kører på rullefelt. Dette giver den optimale justering af softwaren.
Efter softwaren er tilrettet, brændes der en ny EPROM med de nye parametre.
   
 
ECU EPROM Biler fra 1996-2008 kan i de fleste tilfælde tunes via bilens diagnosestik, det er det der populært kaldes OBD tuning. Motorstyringens software udlæses og modificeres og genindlæses i motorstyringen. Metoden er fortrinsvis velegnet til standard biler.
 
ECU EPROM På biler fra 2008- i dag kan det være nødvendigt at afmontere styreboksen og læse/programmere den ved hjælp af såkaldt Boot Loading. Det er fordi bilfabrikanterne selvfølgelig prøver at gøre det sværer at ændre i softwaren.
Men der bliver hele tiden fundet på nye metoder til at udlæse og indlæse software i motorstyringerne, vi følger udviklingen nøje og afprøver selv forskellige metoder. Således vi altid er 100% up to date med det nyeste